26-10-2022: Opnieuw naar de van Lenthof

Na ons zeer geslaagde bezoek van vorig jaar, kregen wij opnieuw een verzoek om met onze Oldtimers een bezoek te brengen aan de van Lenthof. Deze keer, 26 oktober, wat laat in het seizoen maar de weergoden waren ons gelukkig goed gezind.

Even ter herinnering, de van Lenthof is een zorginstelling voor demente bejaarden. Ons bezoek past in de buitenactiviteiten die een paar maal per jaar voor hen worden georganiseerd. Dit in een poging om hen het verleden te laten herbeleven.

In colonne meldden de 9 deelnemers zich aan de van Lenthof. Enkele bewoners zaten al klaar, de rest kwam van liever lede naar buiten druppelen.

Waar afgelopen jaar de heren zeer geïnteresseerd waren in alles onder de motorkap, waren het dit jaar de dames die mateloos geïnteresseerd waren in het interieur van de voertuigen en hun berijders. Een van de dames wilde uitsluitend bij een knappe man in de auto plaats nemen en de Snoek van Leen moest het, bij het oppompen van de vering, ontgelden omdat de dame achter het stuur weigerde haar voet van het gaspedaal te halen. De Snoek steeg bijna op.

Het personeel had weer gezorgd voor koffie met gebak, dus alles bij elkaar is het weer een gezellige boel geworden. Alleszins voor herhaling vatbaar. Dus, volgend jaar weer maar dan wel wat eerder in het seizoen.

Ehv, nov 22
DJK.