3-10-2023: Naar de van Lenthof

Op 3 oktober gingen we voor de derde keer naar het woonzorgcentrum “Savant van Lenthof” in Nuenen, ditmaal met 11 oldtimers. We verzamelden bij “Het Kwetternest” en parkeerden rond half elf onze Oldtimers bij Van Lenthof.
Helaas was het weer zodanig dat de Van Lenthof verzorgers het niet verantwoord achtten om buiten te gaan zitten met de huisgenoten. Een paar druppels regen, wind en temperatuur speelden niet mee in de presentatie van de oldtimers. Wij, de chauffeurs van de oldtimers, hebben buiten kunnen staan zonder nat te worden.
De Van Lenthof bewoners en hun begeleiders waren weer onder de indruk van de fraaie, veelal gerestaureerde oldtimers. Enkele bewoners en ook de enkele begeleiders vonden het geweldig om plaats te mogen nemen. Met name op de bestuurdersplaats kwam een dikke smile tevoorschijn in een door hen uitgekozen oldtimer. Er werden weer veel vragen gesteld over de oldtimers met name naar de ouderdom en hoe het mogelijk is zulke oude auto’s in zo’n mooie conditie te zien staan.
Na de presentatie werden de deelnemers binnen onthaald op een lekker kopje koffie met een heerlijk gebakje. De deelnemers werden even voor 12:00 uur uitgezwaaid met een klein presentje van de Van Lenthof organisatie.
HvB