Rit 1: 11 april

De spits eraf, maar niet het dak. Of….?

Het miezerde donderdagochtend 11 april, maar om 11.00 exact zou het droog zijn. En dat klopte, dus je hoeft je abonnement op weeronline nog niet op te zeggen. Een voor een druppelden de deelnemers binnen op het parkeerterrein van Museum Bevrijdende Vleugels. En ja: er was een held die met open dak reed: Floris Jan met partner in de prachtige Alfa Giulietta Spider.

Met een twaalftal (?) auto’s doken we Brabant in, waarbij plaatsen als Olland en Oisterwijk werden aangedaan. Nabij Biest Houtakker werd op de prachtige locatie van de Reuselhoeve, inclusief de bijbehorende boerenodeur, de lunch genuttigd.

De rit werd vervolgd en rond 16.30 landde het gezelschap bij De Kruik in Nederwetten. Dit etablissement was speciaal voor deze gelegenheid geopend. Goed geregeld; ze hebben hun jaaromzet weer binnen.

Ondanks het ontbreken van een voorjaarszonnetje hebben we het de gehele rit droog gehouden. De volgende tourrit zetten we de buitenthermostaat wat hoger en geven we de zon meer ruimte. Hoop doet leven!

Complimenten voor Henk en Charles. We zijn langs  plekken gereden, waar nog geen mens lijkt te zijn geweest, Verfrissend en verrassend!
EvdE