Wie zijn wij

Algemeen:
Oldtimerclub “ Nuenen Classics “ is in februari 2016 opgericht. De club bestaat uit een 20-tal eigenaren van Oldtimers. De voertuigen zijn 40 jaar of ouder en voldoen daarmee aan het belangrijkste criterium dat de wet aan een Oldtimer stelt. De eigenaren delen de passie voor Oldtimers en alles wat daarmee samenhangt zoals o.a. techniek, onderhoud en natuurlijk toeren. Verschil met andere Oldtimerclubs is dat de activiteiten door-de-week plaatsvinden. De activiteiten vinden plaats onder de vlag van de PVGE Nuenen.

Bijeenkomsten:
Iedere eerste maandagavond van de maand heeft de club een bijeenkomst waarin onderwerpen rond Oldtimers worden besproken. In sommige gevallen wordt hiervoor een spreker/specialist uitgenodigd. Tijdens de bijeenkomsten worden ook de toertochten voorbereid. De bijeenkomsten worden gehouden in het Kwetternest, Mantelmeeuwlaan 12 in Nuenen.

Ritten:
Een maal per maand, in de maanden april tot en met oktober, wordt een toertocht gereden. Deze tochten worden door één van de leden, bij toerbeurt, uitgezet. De ritten worden gereden in Oost-Brabant en in het grensgebied met België en Duitsland.
Deelnemers rijden de rit, met een bijrijder, aan de hand van een routebeschrijving. Deze wordt verstrekt in de vorm van een aanwijzing of d.m.v. bol/pijl.

Lidmaatschap:
Voorwaarde voor het lidmaatschap van OC Nuenen Classics is het lidmaatschap van de PGVE Nuenen, de overkoepelende seniorenvereniging.

Kosten:
De kosten van het lidmaatschap van Nuenen Classics bedrage € 20.00 per jaar.

Aanmeldingen:
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of informatie krijgen bij:
Voorzitter: Jan Kop,
mob: 0653813770,
mail: jankop@outlook.com
Secretaris/penningmeester: Hans van Beekum,
mob: 0650424672,
mail: secretaris@ocnuenenclassics.nl
Activiteiten: Wim van Hoogstraten,
mob: 0651540367,
mail: activiteiten@ocnuenenclassics.nl

2 gedachten over “Wie zijn wij”

  1. Dit is test 2 omdat ik jouw e-mailadres heb veranderd, zoals jij afgelopen maandag gevraagd hebt.
    Als dit bericht (en/of het andere bericht) aangekomen zijn, wil jij mij dan mailen?

    Bedankt
    Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *